Opinie są bardzo ważnym elementem oceny jakości świadczonych usług, szczególnie gdy są one wykonywane na odległość, z wykorzystaniem Internetu.

Klienci Salonu mogą pozostawić swoją opinię wykorzystując poniższy formularz. Wymagane hasło dostępowe do formularza jest udostępniane jedynie klientom salonu.

 

Ta zawartość jest chroniona. Wprowadź hasło, aby uzyskać do niego dostęp ..

WYŁĄCZONE w Visibility

Ta zawartość jest chroniona. Wprowadź hasło, aby uzyskać do niego dostęp ..

Opinie Klientów

  • Jacek / 9 lipca 2018:
    Poznałem Panią Alicję wiele lat temu i jestem stałym klientem. Naprawdę to jest niesamowite i niezrozumialę, ale wróżby sprawdzają się w 100%. Polecam każdemu, sami się przekonacie, ze naprawdę warto. Wiele trudnych spraw rozwiązałeś z pomicą Pani Alicji. Jest niesamowita !!!
  • Andrzej / 8 lipca 2018:
    Pani Alicja jest niesamowita. Wspaniały człowiek i bardzo sympatyczny. Poziom profesjonalizmu i skuteczności niepojęty. Jestem w szoku. Regularnie korzystam z Jej usług i muszę powiedzieć świetnie pomaga mi w prywatnie oraz w biznesie. Niepojęte, ale skuteczne w 100% jeśli chodzi o mnie i moje firmy. Może to dziwne w XXI wieku, jednak moim koledzy również korzystają z usług pani Alicji i również są zadowoleni. Pozdrawiamy Panią z Łodzi. 🙂
  • Paweł / 7 lipca 2018:
    Moi przyjaciele namówili mnie na wizytę u pani Alicji. Początkowo śmiałem się z nich, źe inteligentni ludzie, a wierzą wenwróźki. Ze względu na odległość dość długo zwlekałem z wizytą w Gorlicach u pani Alicji. W pewnym momencie spotkał mnie bardzo przykry incydent w pracy i postanowiłem sprawdzić u pani Alicji, co Ona na to powie. Najpierw po rozłożeniu kart, opowiedział mi o sprawach, o których wiedzieć na 100% nie mogła. Następnie przekazała mi, co karty mówią n atemat mojego kłopotu w pracy. Okazało się po kilku tygodniach, ze miała racje we wszystkim co powiedziała. Byłem w szoku, skąd Ona to wie. Naprawdę polecam wszystkim panią Alicję. Jestem Jej regularnym klientem. Paryżowi kompetentna i miła osoba, która posiada dar naprawiańia świata i ludzkich spraw.
  • Grażka / 3 lipca 2018:
    Znam Panią Alicję już kilkanaście lat, wizyta u Kochanej Wróżki zawsze budziła i budzi u mnie wielkie emocje. Pełen profesjonalizm. Jest niesamowita. Dziękuję z całego serca za wszystkie cenne rady, dzięki którym poradziłam sobie z wieloma problemami. Polecam, polecam, polecam!
  • Malgosia / 24 maja 2018:
    Pani Alicja jest świetna. Jej umiejętności ezoteryczne są wybitnie profesjonalne. Udziela mi zawsze trafnych odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Podejmowane przeze mnie decyzje, dzięki rozważeniu wskazanych dróg przez Alicję przynoszą przewidywane rezultaty. Spotkania z Alicją są dla mnie jak „turbo doładowania”, zawsze miłe i ciepłe, nawet w chwilach kiedy przekaż Alicji jest, nie taki, jak moje oczekiwania. Dobrze, że jesteś, Droga Alicjo.
  • Daniel / 26 kwietnia 2018:
    Brakuje słów aby opisać tak wspaniałą osobę jaką jest Pani Alicja! Każdy kto poznał Panią Alicję wie co mam na myśli, a kto dopiero zamierza poznać juz po pierwszym spotkaniu będzie chciał do Niej wracać. Była i jest przy mnie w najważniejszych momentach mojego życia i nie wyobrażam sobie aby w przyszłości mogło być inaczej. Bardzo serdecznie Panią pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na koleje spotkanie
  • Krystyna / 16 czerwca 2017:
    Pania Alicje znam od 14 lat. Nasze pierwsze spotkanie pamietam do dnia dzisiejszego.. Jak do tej pory wszystko sprawdzilo sie w prawie 100% . Jestem w Paryzu dzieki Pani Alicji i to byla jedna z najlepszych decyzji jaka podjelam. Za kazdym razem jak jestem w Polsce odwiedwam Pania Alicje , jest wspaniala kobieta i ciesze sie ze pojawila sie w moim zyciu. Dziekuje pani Alicjo za dzisiejsza rozmowe i wskazowki od Pani , jest Pani najlepsza na swiecie!!!!!!! Pozdrawiam i do zobaczenia we wrzesniu :*
  • Tomasz / 25 maja 2017:
    Pani Alicjo dziękuje ze wyratowanie wielokrotne z opresji. Przez ostatnie 6 lat ma Pani 95% skuteczność i nie mówimy tu o bzdurach a o ogromnych sumach które mogły być błędnie rozporządzone. Naprawdę dziękuję. Wszytkim niedowiarkom polecam najpierw sprawdzić co Pani potrafi zanim wyrażą swoją opinię. Pozdrawiam Tomasz
  • Marzena / 19 kwietnia 2017:
    Pani Alicjo jest pai naprawde wspaniala osoba !!! Bardzo dziekuje za rozmowe .Utwierdzila mnie Pani w pewnych decyzjach ,Pani racjonalna I madra opinia/ocean pozwolila mi spojrzec na pewne sprawy I pewnych ludzi z innej perspektywy. To byla moja pierwsza rozmowa z Pania Alicja ...I na pewno nie ostatnia Goraco polecam poniewaz rozmowa z madrym czlowekiem jak Pani Alicja jest wiecej warta niz przeczyanie tomow ksiazek
  • Kasia / 6 kwietnia 2017:
    Pani Alicjo! Bardzo dziękuję za rozmowę. Juz wiem, co mam robić 😘 Kontakt do Pani znalazłam w grupie Polki w Stanach na FB. Teraz sama będę Panią polecać. Dziękuję i pozdrawiam
  • Katarzyna / 6 stycznia 2017:
    Wróżba Andrzejkowa z tego roku właśnie mi się sprawdziła .
  • Katarzyna / 6 stycznia 2017:
    Pani Alicjo dziękuję za te lata kiedy pani była i kiedy wiele razy pomogła mi pani swoją wróżbą .W tym Nowym Roku dużo dobrego dla pani i by nadal pani pomagała takim jak ja .
  • Grzegorz / 22 sierpnia 2016:
    Pania Alicje znam od 11 lat.Kontakt dostalem od mojego kolegi z pierwszego roku studiow i postanowilem zaryzykowac... tak zaczela sie moja przygoda z kartami i parapsychologią. Wbrew wyobrażeniom ludzi wrożby to nie ,,kula z czarownica przy stole,, lecz wskazowki albo droga czy metoda ktora da nam skrot do osiągnięcia wykreowanego celu lub naszego szcześcia. W taki oto sposob Pani Alicja pomogła mi w wielu sprawach zwiazanych z pracą , szkola oraz uczuciami. Pani Ala jest niesamowicie naladowana pozytywną energią a wibracje energetyczne ( kazdy je wydziela zgodnie z teorią fizyki kwantowej ) ktore potrafi wychwycić za pomocą kart i umiejętnie interpretuje i przekazuje. Nie ulega watpliwosci że do tego trzeba mieć dar. Jest osobą ciepłą i szczerą.Potrafi dać wiele wskazowek które pomagają i stabilizują osobiste życie. Po wizycie czlowiek czuje się jak na nowo narodzony i pobudzony do życia. Goroco pozdrawiam i polecam 🙂
  • Magda / 13 sierpnia 2016:
    Panią Alicje poznałam przeszło 15 lat temu jako młoda studentka. Koleżanka która interesowała się astrologią i wróżbiarstwem bardzo panią Alicje polecała. Pierwszy raz jechałam odrobine sceptyczna ale wystarczyło że Pani Alicja rozłożyła karty i nie mogłam uwierzyć że tak wszytko wie o mojej przeszłości, mówiła o rzeczach z mojej przeszłości o ktorych nikt nie wiedział tylko ja sama. Od tamtej pory regularnie korzystam z porad Pani Alicji w sprawach zawodowych i prywatnych. Wszystie otrzymane rady bardzo mi pomogły, bardzo lubie te wizyty u Pani Alicji, wpływają na mnie bardzo pozytywnie. Po każdym spotkaniu czuję się tak pozytywnie naładowana że od razu wszystko mi się układa jak bym sobie tego życzyła. Pani Alicja to wspaniała kobeta, która ma bardzo życiowe podejście do świata i do ludzi. Jej wróżby są bardzo trafne ale w porównaniu z innymi wróżkami z którymi miałam okazje sie spotkać Pani Alicja nie narzuca nic nikomu, to tak...
  • Piotr / 25 lipca 2016:
    Do Pani Alicji trafiłem przypadkiem.Nie spodziewałem się tak trafnej oceny mojej sytuacji życiowej. Od kilku tygodnii stosuje się do zaleceń Pani Alicji i jak narazie wszystko idzie zgodznie z moimi oczekiwaniami. Jestem pod wielkim wrażeniem, rozmowa z Alicją to wielka przyjemność a czas spędzony na seansie to olbrzymia dwaka pozytywnej energii. Polecam nie będziecie żałować